Zona Expo

Editia din acest an a evenimentului Hotel Investment Forum include sectiunea EXPO, un spatiu special de expozitie dedicat furnizorilor de servicii business-to-business pentru industria hoteliera si a ospitalitatii.

Prin achizitionarea unui spatiu in cadrul acestei expozitii, beneficiati de urmatoarele avantaje:

VIZIBILITATE CRESCUTA SI TARGETATA
Expozantii beneficiaza de un spatiu special dedicat in care isi pot expune produse, instrumente , aplicatii si materiale vizuale , marindu-si vizibilitatea fata de un public targetat si in concordanta cu obiectivele de business.

OPORTUNITATE DE NEW BUSINESS SI NETWORKING
Spatiul expozitional EXPO beneficiaza de un concept dinamic si flexibil in privinta posibilitatilor de expunere pentru fiecare expozant, creand posibilitatea de marketing & promovare pentru companie si produsele specifice, oportunitati de relationare cu potentiali investitori si clienti si orientarea vizibilitatii brandului catre o audienta specializata, specifica domeniului.

SPATIU DE EXPUNERE DINAMIC
Nu doar un spatiu traditional de expunere, sectiunea EXPO din cadrul evenimentului Hotel Investment Forum reprezinta platforma interactiva de socializare, prezentare si promovare pentru companiile expozante, adaugand valoarea determinata de conceptul „see, touch & talk”, vital promovarii de produse si servicii.

Contact

Pentru mai multe detalii cu privire la rezervarea si achizitionarea unui spatiu in sectiunea EXPO, va rugam sa contactati pe:

Gabriela Asoltanie
Sales Manager Evensys
gabriela.asoltanie@evensys.ro
Tel. 0733 041 003.