MEMBRII JURIULUI
Malin Malineanu
General Manager, New Concept Travel - American Express

Cu peste 20 de ani de experienta in industria hoterliera, Malin Malineanu ocupa in prezent functia de Director General si proprietar “Concept Consult Prospect SRL” (New Concept Travel American Express) si Coordonator al activitatii de dezvoltare pentru reteaua hoteliera Best Western in Romania. Anterior a ocupat si functia de Administrator, Hotelul Best Western Balvanyos, Balvanyos, Romania. A absolvit numeroase cursuri de specialitate printre care: cursurile de training Managementul Financiar in Turism, in cadrul Hjorring Business College, Danemarca, Managementul in Turism, Institutul National de Management in Turism, Bucuresti, Romania, curs Sisteme de Rezervare prin Computer, Global Reservations Inc., Ludwigshaffen, Germany, Seminar Planificare pentru Calitate, Universitatea Cornell, School of Hotel Administration, Tel Aviv, Israel.

Voteaza la categoriile: Leisure, Distinctie pentru Experienta si Excelenta.

Marius Ghenea
Antreprenor

Marius Ghenea este antreprenor in serie si un business-angel roman cu exit-uri de succes, prezent in toate topurile Capital si Forbes din ultimii ani, inclus in Topul 10 oameni de afaceri 2004 de Ziarul Financiar, premiul pentru cel mai bun antreprenor roman in serie 2008 din partea revistei Target, premiul pentru viziune antreprenoriala 2010 de la Revista Biz, etc. Este Presedinte al Asociatiei Romane a Magazinelor Online; Vicepresedinte Fundatia Venture-Connect; Fondator AngelConnect; Board Advisor Maastricht School of Management Romania; Board Member in Programul pentru Fundatii Comunitare; Board Director Tarom 2012-2013; advisor si membru in juriul European Venture Contest. Marius Ghenea este si profesor de Entrepreneurship in programul EMBA al Maastricht School of Management; invitat permanent al emisiunii Arena Leilor de la TVR; mentor al scolii antreprenoriale SchoolforStartups Romania; autor al primei carti romanesti de antreprenoriat: “Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”.

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure, Turism, Distinctie pentru Experienta si Excelenta.

Javier Garcia Del Valle
EXECUTIVE VICE PRESIDENT, CHIEF EXECUTIVE OFFICER, HAPPY TOUR

Cu o experienta de peste 25 de ani in industria de turism, Javier Garcia del Valle ocupa din 2009 functia de vicepresedinte executiv al agentiei de turism Happy Tour, companie lider pe segmentul pietei agentiilor de turism din Romania. In ultimii 3 ani, Javier Garcia del Valle a pus bazele consolidarii companiei, prin doua achizitii efectuate in 2010, Paravion.ro si Travel House. Nascut in Malaga, Javier Garcia del Valle este absolvent al Universitatii in Madrid si licentiat in Managementul turismului la aceasta universitate. Educatia sa a fost de asemenea consolidata de cursuri de marketing in turism, managementul companiilor de turism, management, finante si contabilitate in industria hoteliera. Experienta sa profesionala include de asemenea, pozitii de management detinute la companii din diverse zone ale lumii, precum: Savitur (Malaga, Spain), Raytur Travel (Malaga in Spania si Beijing inChina) and Grand Circle Corporation (Boston, USA).

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure.

Dorin Ivascu
CEO, Romanian Airport Services SA

Dorin Ivascu, Membru in Consiliul de Administratie al Autoritatii Aeronautice Civile Romane
Dorin Ivascu este in prezent Membru in Consiliul de Administratie al Autoritatii Aeronautice Civile Romane, ocupand in trecut si functia de Membru in Consiliul de Administratie al Aeroportului – Transilvania - Targu Mures , Membru al Consiliului Director al APG – Air Promotion Group – asociatie internationala a reprezentantilor comerciali ai companiilor aeriene ( GSA ) cu sediul la Paris, Actionar si Managing Partener al Regional Air Services srl – Aerodrom Tuzla, Presedinte si actionar principal al societatilor LAR- Tours, Romanian Airport Services si Regional Air Suport, Presedinte AROPA – Asociatia Romana a Operatorilor Privati din Aviatie. Printre functiile ocupate, acesta a fost si Director la Tarom pentru America de Nord, Anglia, Singapore si Libia. Dorin Ivascu este absolvent al facultatii de Relatii Economice Internationale - Academia de Studii Economice – Bucuresti si doctor in Relatii Economice Internationale. In 1987 a urmat cursurile SAS de tarifare in transporturi aeriene.

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure, Turism, Distinctie pentru Experienta si Excelenta.

Calin Ile
Vicepresedinte, Fihr

Calin lle a inceput cariera in domeniul hotelier odata cu terminarea Facultatii de Turism din cadrul ASE in 1995, prin angajarea in cadrul grupului Continental Hotels. In 1997 a fost numit Director Executiv al Hotelului Continental din Bucuresti, iar apoi a intrat in grupul ACCOR unde a participat in calitate de Director Executiv la deschiderea primului IBIS din Romania. A deschis apoi ca si Director General Hotelul IBIS din Constanta iar astazi lucreaza ca Director General al Hotelului IBIS Gara de Nord. Studiile din tara au fost completate cu formari in strainatate ( HotelSchool den Hague , Academia Accor- Evry Paris,). In plus, din 2010 colaboreaza cu Facultatea de Turism, unde sustine un curs de Management al Destinatiei Turistice.

Voteaza la categoriile: Turism.

Igael Porecki
General Manager, Jw Marriott Bucharest Grand Hotel

Igael Porecki detine o experienta substantiala in zona de servicii catre clienti , castigata in cei peste 38 de ani petrecuti in industria hoteliera, cu 33 de ani ocupati in functii de conducere. Din 2009, Igael Porecki este General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, dupa ce, anterior, intre 2004-2009, a condus ale doua hoteluri sub brandul Marriott, Tbilisi Marriott Hotel si Courtyard by Tbilisi Marriott. Inainte de 2000, Igael Porecki si-a consolidat experienta manageriala in industria hoteliera lucrand ca General Manager pentru Renaissance Tel-Aviv Hotel. In anii anteriori, Igael Porecki a ocupat functii precum Director de vanzari, Manager al departamentului de Front Office & Reservations sau Front Office Shift Leader in cadrul Grand Beach Hotel Tel Aviv.

Voteaza la categoriile: Turism.

Dragos Anastasiu
Presedinte, Eurolines Romania

Dragos Anastasiu este Presedinte al grupului Eurolines Romania, ce reuneste cea mai mare retea de agentii de turism din tara si unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de persoane. Pe langa aceste 2 companii, Dragos Anastasiu s-a implicat activ in crearea si dezvoltarea altor firme- rent a car, servicii si solutii IT, taxi, leasing si imobiliare. Din 2007 a adaugat experientei sale manageriale si pe aceea de Business Angel, sustinand start-up-uri in diverse directii de business, diferite de domeniile in care activeaza de peste 15 ani. In perioada 2007-2009, Dragos Anastasiu a ocupat functia de Presedinte al ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism). Din 2011, reteaua de agentii a grupului Eurolines reprezinta brandul TUI in Romania, cel mai cunoscut jucator din piata turistica la nivel mondial.

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure.

Adrian Craioveanu
Sales & Marketing Director, DAAS Romania

Adrian Craioveanu ocupa in prezent functia de Director de Marketing si Vanzari in cadrul DAAS, functie pe care o detine inca din anul 2006. Adrian si-a inceput cariera in industria Horeca, in anul 1996 in cadrul companiei SAVORITAL SRL. El detine numeroase certificari si premii, printre care: Certificat Profesional in Management, Management de Proiect si CODECS CELEMI Sales Endeavour.

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure, Turism, Distinctie pentru Experienta si Excelenta.

Franz Xaver Rattenstetter
General Manager, Crowne Plaza

Franz Xaver Rattenstetter are peste 35 de ani de experienta in industria ospitaliera. A inceput sa lucreze in domeniu din 1975, dupa ce a urmat cursuri de hotel management in Elvetia si Germania. De asemenea este specializat in comert extern, ca urmare a absolvirii Colegiului de Comert si Administrarea Afacerilor in Munchen. Franz Rattenstetter are o cariera impresionanta, construita in toata Europa si nu numai. A lucrat peste 18 ani pentru InterContinental Hotels Group in tari precum Iordania, Oman, Liban, Germania, Italia si Elvetia. Din 2001 pana in 2007 a venit in Romania ca General Manager la Crowne Plaza. Inainte de sosirea lui la Bucuresti, a detinut pozitia de General Manager pentru doua hoteluri Mővenpick de 5 stele in Petra – Iordania.

Voteaza la categoriile: Turism.

Bogdan Stanciu
General Manager, Bit Soft

Bogdan Stanciu este actionar si director general din 1994 al BIT SOFT, companie care se realizeaza programe de gestiune pentru hoteluri si restaurante si este distribuitor unic al produselor Micros Fidelio in Romania. Bogdan Stanciu detine o experienta legata de programare si industria de IT Software&Hardware dedicata industriei ospitalitatii. Astfel, din 1988, Bogdan Stanciu a facut parte ca analist programator, din echipa care a dezvoltat prima solutie de gestiune hoteliera din Romania.

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure, Turism, Distinctie pentru Experienta si Excelenta.

Laura Tiuca
Local Partner, Head of the Hospitality and Leisure Group, Dentons Bucharest

Laura Tiuca este Local Partner, Co-Lider al Grupului de Real Estate al Dentons Bucuresti (fost Salans) si de asemenea conduce grupul local de Hospitality and Leisure. A fost avocat coordonator in tranzactii importante pentru mari lanturi hoteliere ca Hilton, Marriott si ACCOR, si a lucrat intensiv pentru proprietarul hotelului InterContinental din capitala. In cei peste 11 ani de experienta a fost deseori implicata in tranzactii cheie de pe piata romaneasca, cum ar fi primul Partneriat Public-Privat din tara si a acordat consultanta pentru dezvoltarea unor centre comerciale ce au presupus investitii de zeci de milioare de euro. Experienta ei in domeniul imobiliar include structurarea investitiilor, achizitii, leasing si dezvoltare pentru toate tipurile de portofolii imobiliare – centre comerciale, complexuri rezidentiale, spatii logistice si de birouri. Lucreaza in mod curent cu contracte de tip FIDIC si alte tipuri de contracte necesare pentru dezvoltarea si managementul unor astfel de proiecte. Are de asemenea o bogata experienta in sectoarele fuziuni si achizitii, financiar-bancar, mediu si litigii si arbitraj, inclusiv contestatii pentru autorizatii si avize de construire. Ca o recunoastere a contributiei de exceptie adusa pietei romanesti in ultimul deceniu, in anul 2012 Laura a fost invitata sa fie prezenta in editia locala a prestigiosului catalogul Who is Who editat de Hubners Verlag Personenenzyklopädien AG din Austria, fiind inclusa in lista personalitatilor din Romania.

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure, Turism, Distinctie pentru Experienta si Excelenta.

Lucian Boronea
General Manager, Accent Travel & Events

In prezent director general al agentiei de turism Accent Travel & Events, functie pe care o ocupa din 1999, Lucian Boronea detine o semnificativa experienta manageriala. Astfel, intre 1994 – 1999, Lucian s-a ocupat in cadrul TAROM de strategiile de dezvoltare si eficientizare pentru multiple rute aeriene externe. Licentiat al Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Comert, experienta lui Lucian este sustinuta si de multiple cursuri de specializare in cadrul Air France, TAROM, Centrul European al Industriei Aerospatiale si de Aviatie, ANAT si Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale. Experienta sa profesionala este completata si de cursul PDHM (Postgraduate Diploma in Hospitality Management) , organizat de catre “The Royal Institute of Hospitality Management” in cooperare cu “L’Ecole hoteliere de Lausanne”.

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure.

Sorin Ionescu
Managing Partner, Fivestar Hospitality

Experienta profesionala a lui Sorin Ionescu a inceput in 1998, in cadrul a doua companii multinationale de servicii de consultanta, Capgemini si Roland Berger Strategy Consulting. Dupa experienta castigata, Sorin Ionescu a inceput propria afacere, prin lansarea companiei specializate in consultanta, Fivestar Hospitality. Sorin Ionescu combina multiplele competente la nivel de diverse industrii (ospitalitate, imobiliare, FMCG, financiar, energie, farmaceutica, auto) cu abitilitati metodologice in domenii precum dezvoltarea, pre-lansarea si managementul hotelier. Dupa ce a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti si Colegiul German Goethe, Sorin Ionescu si-a continuat studiile cu o diploma semnata de Alteta sa Regala Principesa Margareta a Romaniei, Ruud Reuland, director general al Scolii Hoteliere de la Lausanne (EHL) si Dumitru Porojan, vice-presedinte al Fundatiei Regale de Management al Ospitalitatii.

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure, Turism, Distinctie pentru Experienta si Excelenta.

MEDA ANNEMARIE VASILIU
DIRECTOR OF SALES AND MARKETING, JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL

Meda Annemarie Vasiliu detine mai mult de 10 ani de experienta in vanzari si servicii clienti, cu 5 ani experienta in agentii de turism si 10 ani de experienta in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel. In ultimii 4 ani, Meda Annemarie Vasiliu conduce departamentul de Vanzari&Marketing in cadrul aceluiasi hotel. Meda este responsabila in cadrul aceste pozitii de setarea strategiei si planurilor de vanzari anuale ale hotelului, crearea si aplicarea metodologiilor de indeplinire a sarcinilor si performantelor pentru fiecare specialist in vanzari din companie. Se ocupa in acelasi timp de recrutari si consiliere, dezvolta planul de marketing al hotelului si mentine relatia fata de partenerii si clientii strategici.

Voteaza la categoriile: Turism.

Gabriel Galeteanu
General Manager AVIS Romania

Gabriel Galeteanu este in prezent manager la AVIS Romania, companie pe care o conduce de peste 13 ani. Are 28 de ani de experienta acumulata in cadrul companiei Tarom. Timp de 6 ani a lucrat in SUA si in Canada ca reprezentant al companiei Tarom. Timp de 2 ani a fost administratorul agentiei de turism Dacia Tour.

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure, Distinctie pentru Experienta si Excelenta.

Razvan Pirjol
Director General, Compania de Investitii pentru Turism

Razvan Pirjol are peste 20 de ani de experienta in industria ospitalitatii, iar in prezent ocupa functiile de Director General in cadrul Companiei de Investitii pentru Turism, consultant si fondator al Leading Choice, companie de consultanta elvetiana care activeaza in domeniul consilierii educationale. Timp de 15 ani a ocupat pozitii de management in cadrul Glion Institute of Higher Education, una dintre cele mai bune Universitati de managementul ospitalitatii, parte din Laureate International Universities. In perioada 2008 -2012 a fost CEO si Director General in cadrul companiei THR, Consulting Group, frunizor autorizat de pregatire profesionala in turism si in industria ospitalitatii. De-a lungul timpului a primit numeroase distinctii, printre care: Best Initiative in Hospitality Education, The Best Tourism Training Program, Personalitatea industriei Ospitalitatii.

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure, Turism, Distinctie pentru Experienta si Excelenta.

Razvan Antoni
Industry Specialist

In curs de anuntare

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Restaurante Baruri si Cluburi, Leisure, Turism.

Dragos Petrescu
Owner, City Grill

In curs de anuntare

Voteaza la categoriile: Hotel & Meeting Venues, Leisure, Turism.