Proces de jurizare

Comisia de jurizare este formata din experti de top reprezentand principalele segmente ale industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii.

Membrii comisiei nu vor juriza acele categorii in care sunt inscrise propriile proiecte sau cele ale concurentei lor. Puteti gasi detalii asupra categoriilor pe care le jurizeaza accesand LINKUL.

Procesul de jurizare se desfasoara dupa urmatorul program:

ETAPA 1 (7 martie - 13 aprilie) - INSCRIEREA IN COMPETITIE
Investitori, hoteluri, restaurante, agentii de turism, clienti si furnizori sunt invitati via online sa trimita nominalizarile de proiecte prin simpla completare a formularului de inscriere online.

Inscrierea in competitie se poate realiza GRATUIT si ONLINE.

ETAPA 2 (din 23 aprilie) - REZULTATELE PARTIALE
Listarea si anuntarea primilor 12 finalisti din fiecare categorie care vor intra in competitie. Exceptie face categoria HOTELS & MEETING VENUES.

ETAPA 3 (23 aprilie - 14 mai) - VOTUL ONLINE
In aceasta perioada se va desfasura votul online. Votul online se poate exprima o singura data, accesand site-ul evenimentului in perioada 23 aprilie -14 mai.

ETAPA 4 (6 mai - 14 mai) - VOTUL JURIULUI
Va avea loc selectia finala a proiectelor, realizata de comisia de jurizare pe fiecare sectiune. Pentru detalii asupra categoriilor jurizate accesati LINKUL

22 MAI - GALA DE PREMIERE
GALA PREMIILOR DE EXCELENTA va avea loc in data de 22 mai cu incepere de la ora 19.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Pentru detalii privind participarea accesati sectiunea PARTICIPA LA GALA